Áll az alku?

Adunk egy tippet, hogy sikerrel árusítsd ki felesleges holmijaid!

Van, amikor nagyon kevésen múlik, hogy egy vevő elvigyen a polcodról egy holmit, és ezáltal bevételhez juttasson. Ha már eljutottál addig, hogy béreltél polcot, és kipakoltad rá a portékádat, akkor már számítasz is a sikerre, vagyis arra, hogy pénzt fogsz keresni. Előfordulhat azonban, hogy pár darabon sehogy sem sikerül túladnod.  Mivel nem találkozol személyesen a vevőkkel, így azt sem tudod meg, vajon miért nem veszik meg, nem tudsz olyan ajánlatot tenni vagy elfogadni, amiért mégiscsak elvinné valaki.
Vagy mégis? Hogyan?
Lehetővé tesszük neked, hogy alku képessé tedd a kipakolt áruidat! Ezt a következőképpen teheted meg. Mikor kibéreled a polcot jelezd, hogy igénybe kívánod venni az alku lehetőségét. Ezután, ha érdeklődőre talál egyik, másik kirakott árud, és az egyetlen akadálya, hogy elkeljen, pár száz forint, akkor az érdeklődő kérheti az eladót az üzletben, hogy vegye fel veled a kapcsolatot, hívjon fel, és így lealkudhatja az árat. Ezzel mindenki elégedett lehet. Aki már alkudozni akar az vásárolni is fog! A megüresedett helyre pedig újabb valami kerülhet, így tudsz a bérleti időszak alatt, minél több bevételre szert tenni!

alku
A bolhapiac hangulatának egyik legfontosabb eleme az alkudozás élménye. Ha már valami használt, a vevő számít rá, hogy olyan áron tudja megvenni, ami az ő elképzeléseit tükrözi. Ha pedig elhatározta magát, erre alkudni fog, akkor igen nagy eséllyel vásárolni is fog, hiszen ha a szándék egyszer elindul! Ezért mindenképpen javasoljuk, hogy tedd alkuképessé a polcodra kipakolt portékádat, így fűszerezd a valódi bolhapiaci hangulatot!

 

Címke: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .