Tégy egyet, végy egyet!

Képzeld el, hogy egy garázsvásár vagy egy bolhapiac ingyenesen elvihető kacatokat is kínál a vevőinek! Képzelj el egy dobozt, ahol olyan holmik között böngészhetsz, amiért a gazdái nem kérnek pénzt, de kidobni se szeretnék. Hiszen ami valakinek értéktelen kacat, az másnak még akkor is szerezhet örömet, ha pénzben kifejezve nincs értéke! Apró dolgok ezek, de mint tudjuk az apró örömök teszik teljessé az életet!

Ilyen értéktelen, kidobásra ítélt kacatoknak kikészítettünk egy dobozt a Kacabajkában, ahová bárki tehet bármit, amire nincs szüksége, cserébe pedig választhat is belőle!

Tégy egyet, végy egyet!

Biztosan akad bőven olyan kacat a gyerekszobában, a konyhában, a nappaliban a polcon, amit nem használsz, ami egy ideje már csak szúrja a szemed, annyira értéktelennek tartod, hogy még pénzt sem kérnél érte. Hátha van, aki örülne neki! Van, aki kijavítaná azt a hibát, amiért te megválsz tőle, és újra használni tudná! Legyen szó hibás, törött, lemerült kacatról, vagy olyanról, amit inkább látsz csúnyának, mint dísztárgynak. Sok kincset rejt egy ilyen doboz! Mosolyt, derűt, örömet!

kacatos_doboz

Címke: ,